Von Sascibel Haus

E3-nest VRIJ van DM!

augustus 25th, 2014

Het E3-nest is in zijn volledigheid getest op DM en alle puppy’s zijn VRIJ bevonden.

Darjon: IPO1 behaald

augustus 25th, 2014

Darjon von Sascibel heeft zijn IPO1 behaald met A96-B71-C81. Met name in het manwerk liet hij toch even zien een echte Ronin-zoon te zijn met hoge driften. Carool, gefeliciteerd!

Buffy is drachtig van Menko!

augustus 25th, 2014

Buffy is drachtig van Menko van Kwimador (Lübeck von der Mahler-Meister-zoon)! Op de echo bij DAP De Meemortel waren duidelijk puppies zichtbaar. De pups worden verwacht omstreeks 28 september, en mogen eind november het nest verlaten. De pups worden afgeleverd met FCI-stamboom, koopcontract en getest op DM. De stamboom van de pups vindt u hier.

E3-nest geboren!

augustus 25th, 2014

Dirkje is mama geworden van 6 wonderschone puppies, 5 reuen en 1 teefje. Alle puppies zijn reeds besproken en zullen in de sport terecht komen.

Birco: IPO 2 behaald

augustus 25th, 2014

Birco von Sascibel Haus heeft op een KNPV/IPO-wedstrijd zijn IPO 2 gehaald met zeer nette punten. Afd A 99 – Afd B 81 – Afd C 90. Richard, van harte gefeliciteerd!

Bumba-Zigo von Sascibal Haus heeft onlangs zijn IPO 2 behaald en is op de FGK in Raalte aangekeurd en geschikt bevonden voor de fok. Hij is nu in opleiding voor IPO 3. Vanaf heden is Bumba-Zigo beschikbaar voor passende teven. Voor informatie graag contact via de contactgegevens op de voorpagina.

Bumba-Zigo: IPO 1 en Uitmuntend

augustus 25th, 2014

Bumba-Zigo von Sascibel Haus heeft dit voorjaar zijn kwalificatie gehaald op de clubmatch in Overijssel. Hij heeft in de gebruikshondenklasse een uitmuntend gehaald. Het was een grote klas met erg veel goede honden. Hij werd tevens gekozen tot beste reu van de provincie Overijssel. Verder behaalde hij de volgende certificaten: VZH 58 punten UV in [...]

In januari overleed Xitha. Van haar baasje kregen we de volgende e-mail: “Twaalf jaar geleden heb ik Xitha bij jou gekocht, zij was een afstammeling van Gaya von Sacibel Haus x Edor van de Losse landen. Ik zeg “was” omdat Xitha afgelopen maandag (6 januari) in haar slaap is overleden… Xitha is 12 jaar en [...]

Bericht van OTrigger

augustus 25th, 2014

Enige tijd geleden ontvingen wij een e-mail van het baasje van OTrigger, hier een stukje uit deze korte historie van de trouwe viervoeter OTrigger von Sascibel Haus. “Nu zowat 10 jaar oud en al die jaren al een trouwe kameraad. Een hond die zijn sporen zeker heeft verdiend. We zijn met hem gestart binnen de [...]

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © Von Sascibel Haus. All rights reserved.