Von Sascibel Haus

Vandaag hebben twee Sasci’s deelgenomen aan de Provinciale ClubMatch bij VDH Kringgroep Wouwse Plantage.

Chaos deed mee aan de Jeugdklasse Teven (9-18 maanden). Chaos werd door keurmeester Nordsieck getypeerd als een zeer goed gebouwde teef die meer ringtraining behoeft. Daarom heeft zij nu een kwalificatie “Goed” behaald. Linda, heel erg bedankt voor het voorbrengen!

Django nam deel aan de Puppyklasse Reuen (6-9 maanden). Met pas een paar ringtrainingen was alles natuurlijk nog interessant en wat onwennig. Django werd beloond met een “Belovend”, wat met wat meer training zeker een “Veel belovend” kan worden volgens keurmeester Ludwig vanwege zijn goede bouw en verhoudingen. En natuurlijk ook André bedankt voor het voorbrengen!

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © Von Sascibel Haus. All rights reserved.