Von Sascibel Haus

Margaret is vandaag geslaagd voor de instructeurscursus zoek- en detectiehonden, via Scent Imprint for Dogs van Wesley Visscher. Margaret hoort bij de eerste groep die hij heeft opgeleid. Deze wijze van werken met honden is uniek in Nederland. Wesley Visscher van Scent Inprent For Dogs heeft deze wijze van trainen ontwikkeld, verfijnd en bewezen in internationaal professioneel werk. Maar nu ook beschikbaar gemaakt om dit sport gerelateerd te trainen. Deze training is geschikt voor honden van alle rassen en alle leeftijden.

Binnenkort gaan we starten met training op aanvraag voor de belangstellenden. Voor meer informatie hierover kunt u reeds contact opnemen.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © Von Sascibel Haus. All rights reserved.